Üdvözlöm az L33 Medicalnál

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam: Dr. Vörös Anna vagyok.

Egyetemi éveim alatt egészségpolitikával szerettem volna foglalkozni, hogy az összes embernek tudjak segíteni. Később természetesen rájöttem ifjonci naivitásom irrealitására, és ezzel egyidőben a szülészet gyönyöre magával ragadott, így lettem szülész-nőgyógyász. A debreceni egyetemi éveim után egy véletlen folytán kerültem Pestre, ahol a Honvéd Kórház multidisciplinalis sürgősségi osztályán szereztem első igazi orvosi tapasztalataimat, és helyeztem át a valóságba a tankönyvek világát.

Ezt követően az I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán, valamint a Dél-pesti Kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályán szereztem elméleti, illetve gyakorlati tapasztalatokat.Igen hamar lehetőségem nyílt magánrendelésen is a betegek szolgálatába állni, hisz 2012-ben beválasztottak a G1 Intézet női nőgyógyászai közé. Itt tapasztaltam meg először, mennyire más, mekkora szakadék van állami- és magán egészségügyi ellátás között. A 20.kerületi szakrendelőben 5 perc se jutott egy betegre, hetekkel későbbre tudtam csak ultrahangvizsgálatra előjegyezni a kismamákat, számtalan vérvételi teszt nem volt elérhető a laborban.

Ezzel szemben a G1-ben mindenre volt lehetőség, és azonnal. Annyi időt töltöttem egy pácienssel, amennyit szerettem volna. Végre mindent részletesen elmagyarázhattam, szükség esetén le is rajzolhattam, hogy biztos mindent jól megértsen a páciens. Felbecsülhetetlen élményt adott, és hálával töltött el, amikor egyre több beteg köszönte meg a részletes tájékoztatást, és az érthető választ a kérdéseire.

Férjemmel néhány éve költöztünk Budaörsre, és az első pillanattól kezdve nem volt kérdés: itt szeretnék saját magánrendelőt nyitni. Olyat, ahova mindenki feszültség nélkül jöhet. Olyat, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.Így jött létre az L33 Medical, Budaörs legújabb egészségügyi központja, ahol luxus környezetbe ágyazott diszkrét miliővel, modern eszközparkkal és kiemelkedő szaktudással várjuk kedves pácienseinket.Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljam munkatársaimat és szolgáltatásainkatNézzen körül nálunk!

Online rendszerünk segítségével a nap 24 órájában foglalhat nálunk időpontot.

Ha inkább telefonon vagy emailben szeretne időpontot foglalni, vagy csak kérdése van a szolgáltatásokkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeket kereshet minket: