Varga Katalin

mentálhigiénés szakember
Rendelési idő:
Szerda 9:00-16:00

Varga Katalin mentálhigiénés szakember vagyok.
Saját életem, sorsom terelt erre a pályára.

2008-ban, 41 évesen egy sikeres lombikkezelést követően lettem édesanya.
Az addigi külkereskedelmi, illetve nyelviskolai pályafutás után hamar más irányt vett az életem: a meddőség lelki háttere került a fókuszba. Autodidakta tanulmányaim és néhány év sorstársi segítői munka után – hogy szakmailag is tanulhassak és kereteket adhassak hivatásomnak – okleveles mentálhigiénés szakember lettem. Még az államvizsga évében mediátori tanulmányokkal bővítettem tudásomat. Fókuszom továbbra is a nehezített fogantatás és az akadályoztatott gyermekáldás maradt, emellett más női panaszok, problémák esetén is szívesen segítek a hozzám fordulóknak. Egyéni konzultációk mellett csoportokat is vezetek.
Rendszeresen járok szakmai előadásokra és továbbképzésekre.

Örülök, hogy az L33 Medicalban egy olyan orvosi munkacsapat mellett dolgozhatok, amely fontosnak tartja betegei lelki egészségét is és elérhetővé teszi számukra a mentálhigiénés segítő konzultációkat. Ezek olyan beszélgetések, olyan lehetőségek, ahol teljes diszkréció és titoktartás mellett a vendég nyugodt szívvel, tabuk nélkül megnyílhat. Mesélhet testi és lelki, valamint az ezt sokszor kísérő kapcsolatrendszeri problémáiról – mint talán még soha senkinek.
A mentálhigiénés konzultáció nem terápia – de lehet hosszú távú terápiás hatása.


“Freud kulcsfigura volt, aki persze sokszor tév­úton járt, például abban, hogy a terapeutának tiszta lapnak kell lennie, hogy csak nagyon keveset mutathat meg magából. Számomra ez Freud legnagyobb tévedése. Sokkal fontosabb, hogy a terapeuta bensőséges, bizalmon alapuló kapcsolatba kerüljön a pácienssel.”
(Irvin D. Yalom)

Online rendszerünk segítségével a nap 24 órájában foglalhat nálunk időpontot.

Ha inkább telefonon vagy emailben szeretne időpontot foglalni, vagy csak kérdése van a szolgáltatásokkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeket kereshet minket: