Dr. Kovács László

sebész-lézersebész főorvos
Rendelési idő:
Péntek 15:00-18:00

Dr. Kovács László, 57 éves sebész főorvos vagyok.

Lézeres operációs technikával 1990 óta foglalkozom magánrendeléseimen, Szolnokon és Kecskeméten, valamint 2017-ben, lányom (dr Vörös – született Kovács – Anna) kérésére Budaörsön is megnyitottam a páciensek előtt rendelőm ajtaját.

A klasszikus sebészeti vizsgálatokon, ellátáson kívül lézerrel távolítok el kis túlzással bármit a bőrről, ami nem odavaló, legyen szó anyajegyről, szemölcsről, vagy valamiféle dudorról, csúnyán hegesedett piercing lyukról, vagy bármiről, ami viselőjét zavarja, legyen az bárhol: szemhéjon, szájüregben vagy a hajas fejbőrön…

Másik fő területem a végbél és környéke, valamint a nemi szervek. Aranyér, végbélrepedés, sipoly, tályog, fitymaszűkület, kisajakplasztika és még sorolhatnánk, amire az operációs lézer optimális megoldást nyújt.

A hagyományos sebészeti technikával összehasonlíthatatlan módon nyújt a lézer megoldást benőtt köröm vagy krónikus, nehezen gyógyuló gombás köröm esetén is.

A technikáról bővebben a lézersebészet menüben olvashat.

Online rendszerünk segítségével a nap 24 órájában foglalhat nálunk időpontot.

Ha inkább telefonon vagy emailben szeretne időpontot foglalni, vagy csak kérdése van a szolgáltatásokkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeket kereshet minket: