Dr. Jávorkai Imre

szülész-nőgyógyász menopauza specialista
Rendelési idő:
Hétfő 9:00-14:00

Dr. Jávorkai Imre vagyok, nőgyógyász.

Orvosi diplomámat 1971-ben szereztem a Semmelweiss Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 1975-ben szereztem meg szülészet-nőgyógyászatból a szakvizsgámat. 1995-ben szülészet-nőgyógyászati ultrahangos alapfokú képesítésre tettem szert, 2002-ben pedig elnyertem a 3MO Menopausalis Medicina Minősített Orvosa képesítést.

Végzettségem megszerzése óta több intézményben is volt alkalmam tapasztalatot szerezni, 1980 óta pedig a Jahn Ferenc Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályántevékenykedem, 2010-től osztályvezető főorvos helyettesként. Emellett 20 éve vezetem az intézmény Menopausa és Osteoporosis ambulanciáját.

Hiszem, hogy az orvos-beteg kapcsolatban meghatározó jelentőséggel bír a bizalom, ezért fontosnak tartom, hogy a szakmai oldal mellet az emberi oldal is kellő figyelmet kapjon a rendeléseim során.

A szülészet-nőgyógyászaton belül mindig is kiemelten érdekelt a változókorban lévő nők tüneteinek kivizsgálása, kezelése. Ezen a területen az elmúlt két évtizedben komoly tapasztalatra tettem szert, ennek köszönhetően több száz páciensem életminőségén javíthattam.

Úgy gondolom, a változókórban élő páciensek fizikai gyógyítása elválaszthatatlan a lelki oldaltól. Épp ezért vallom, hogy a diagnózis precíz megállapítása és annak részletes átbeszélése épp oly fontos, mint a szakszerű kezelés megválasztása.

Szerencsésnek érzem magam, és büszkeséggel tölt el, hogy orvosként erre lehetőségem adódik.

Mikor látom, hogy a pácienseim fizikailag, biológiailag és lelkileg is kiegyensúlyozottá válnak, ösztökél arra, hogy elhivatott maradjak a szakmámban.

A nő minden tekintetben az élet csodája.

A kortól független egészségének, szépségének és boldogságának megőrzése talán a legnemesebb feladat.

Online rendszerünk segítségével a nap 24 órájában foglalhat nálunk időpontot.

Ha inkább telefonon vagy emailben szeretne időpontot foglalni, vagy csak kérdése van a szolgáltatásokkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeket kereshet minket: