Dr. Héra Anna

szülész-nőgyógyász
Rendelési idő:
Hétfő 14:00-19:00

Dr. Héra Anna vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvosjelölt.

Orvosi diplomámat 2014-ben szereztem meg a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Jelenleg a Jahn Ferenc Kórházban tevékenykedem.

Kiemelt feladatomnak tekintem a várandósgondozást, de természetesen nőgyógyászati kérdésekkel, problémákkal is felkereshetnek.

Eleinte gyermekorvosnak készültem, majd a kötelező szülészet-nőgyógyászat gyakorlaton egy hajnali szülés élménye magával ragadott, és ráébresztett, hogy ezt a hivatást szeretném választani.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy már eddig is rengeteg újszülött világrajövetelében segíthettem.

Ez a hivatás 0-24 órás készenlétet kíván, de ezért kárpótol az a semmihez sem hasonlítható érzés, amikor az ember egy új élet születésének aktív részese lehet.

Elsődleges számomra, hogy a várandósság során a kismamák úgy érezzék, minden tekintetben bízhatnak az orvosukban, ezért nagy hangsúlyt fektetek a betegközpontú ellátásra, tájékoztatásra, és mindig kellő empátiával kezelem a hozzám fordulókat.

Fontosnak tartom, hogy a nők élvezhessék a tudatos gyermekvállalás biztonságát, és érezzék, hogy számíthatnak az orvos figyelmére bármilyen helyzetben.

Online rendszerünk segítségével a nap 24 órájában foglalhat nálunk időpontot.

Ha inkább telefonon vagy emailben szeretne időpontot foglalni, vagy csak kérdése van a szolgáltatásokkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeket kereshet minket: